КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

114 резултата

Искате ли първите играчки на малкото ви съкровище да бъдат не само забавни и да му помогнат да проходи, но и да са с отличното качество, което очаквате? Искате ли на едно място да може да изберете от най-добрите марки и модели играчки за бутане и дърпане?

Това е лесно, както никога преди, защото ние от Малчугани сме събрали всичко в тази категория и ви го предлагаме на изключително ниски цени.

Разгледайте всички забавни играчки за бутане и дърпане

Този тип играчки са не само интересни за детето. Те му помагат в първите му стъпки и правят прохождането значително по-лесно. Това далеч не е всичко. Всяка една играчка, която ще намерите тук е изработена от дърво.

Това е все по-предпочитан материал за изработка на стоки за деца. На първо място трябва да кажем, че дървото е природен материал и това ще ви гарантира, че е наистина безвредно. Без никакви химикали и вещества, които се отделят, докато детето играе.

Не пропускайте и факта, че дървените играчките са оцветени с напълно безвредни бои, които на свой ред също не отделят вредни вещества или миризми.

Дървените играчки за бутане и дърпане са изключително здрави, което е поредното им достойнство. Децата на тази възраст падат често и е добре играчките им да са издръжливи. Изберете някой от моделите тук и може да очаквате не само да са здрави, но и да издържат наистина дълго.

И за да сте напълно убедени в нуждата да изберете точно такъв тип играчка, ще ви кажем следното. Употребата им е повече от лесна. Няма нужда да обяснявате на детето какво трябва да прави.

Само поставете играчката в ръцете му и то веднага ще започне да играе с нея. За дете, което е проходило наскоро е повече от интересно да се придвижва само. И ако докато придобива увереност в самостоятелното придвижване, то ще има и верен приятел в игрите.

Може да сте сигурни, че всички играчки за бутане и дърпане ще се приемат с огромен възторг. Тук може да намерите и първото колело или количка. С тяхна помощ не само ще направите разходките по-лесни, но и значително по-приятни.

Изберете на ниска цена от Malchugani.com

В нашия онлайн магазин може да изберете всичко на ниски цени, каквито трудно ще намерите на друго място. Всичко избрано ще получите не само бързо, но и с цена на доставката само 2,90 лева в цялата страна. Ако сте избрали стоки на стойност над 50 лева, няма да платите транспортни разходи, които ще поемем ние.