КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

5 резултата

Тук ще станете свидетели на едни от най-сладките плюшени изкушения, които човек би могъл да закупи за своето дете.

За да сбъдваме всяко едно от желанията на малките си приятели, то моментално преустановихме политиката на онлайн магазина си и решихме за всяка една категория да отделим заслужено място.

Така освен, че търсенето ви не претърпява кой знае какви спънки, то вие лесно се ориентирате в обстановката и достъпа до онлайн разнообразието ни позволява дори на най-малките да се гмурнат в колорита от кончета и магаренца и да грабнат точно онова произведение на изкуството, което им е направило най-силно впечатление.

Какви кончета и магаренца ви предлагаме в тази категория

Освен стандартните плюшени играчки, които можете да откриете почти във всеки един магазин за детски играчки, ние ви предлагаме още десетки модели, предназначени за допълнение към чанта или ключодържател.

Те разполагат с клипс и лесно могат да се монтират върху всяка една детска раничка и да я превърнат в неузнаваема.

Така скучният модел чанта, който детето ви ненавижда, ще се превърне в любимата за него и то ще я носи с такива радост и удоволствие, че дори на вас самите няма да ви се вярва.

Ние ви осигуряваме перфектния начин, чрез който да зарадвате малките си съкровища и при това не е необходимо да инвестирате кой знае каква сума средства.

Що се отнася до хората, които трудно могат да направят избор и това понякога им коства не малко време и усилия, ние сме на тяхна страна по всяко време и сме в пълна готовност да разрешаваме казусите им.

Ето защо можете съвсем спокойно да се насладите на преливащия от кончета и магаренца сектор и да изберете онзи малък приятел за вашето съкровище, който вероятно ще остане в прегръдките му за по-дълго, от колкото можете и сами да предположите.

Няма как обаче да не коментираме малко по-подробно въпроса, свързан с качеството и безопасността на играчките, които съвсем грижливо сме поместили в сектора.

Всеки артикул е дело на доказал се производител, който използва най-високия клас суровини при изработката на плюшените шедьоври. Моделите позволяват да ги третирате периодично, изпирайки ги в пералня.

Единственото, което можем да ви посъветваме, е да използвате специализиран прах за пране, а не някой агресивен препарат, тъй като вероятността играчката да попадне директно в устата на малкото съкровище, е много голяма.

Ние от Malchugani.com ви предлагаме всичко онова, от което децата ви се нуждаят, за да се чувстват обичани, обгрижвани и усмивките им никога да не слизат от личицата!