КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
Серии и автори
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

45 резултата

Искате ли да ви предложим не само отличен начин как децата ви да прекарат безценни мигове на игра, която в същото време да има даде не малко ценни умения? Искате ли ви предложим огромен избор на различни модели пъзели, посветени на различни серии и автори?

Всичко това е възможно, благодарение на отличната селекция, която ние от Малчугани сме направили за вас в тази категория в нашия онлайн магазин.

Пъзели с мотиви от известни серии и автори

Всяка една картина, която ще намерите тук е дело или на известен художник или просто е част от поредица, с която може да направите цяла колекция, посветена на любимата ви тема.

Но нека първо ви кажем какви ще са ползите за вашето дете, което може да наклони изборът към това да предпочетете този тип игри.

Това е играта, която в огромна степен може да развие зрителната памет на децата и то по един приятен и неусетен за тях начин. Това ще им бъде от полза не само в училище, но и в ежедневния им живот като възрастни. Лесно ще могат да не само да помнят, но и да отделят без проблем продължително време, посветено на една задача.

Така може да бъдете напълно спокойни, че в училище няма да имат проблем не само с това да стоят на едно място, но и спокойно и търпеливо да извършват задълженията си.

Моделите на пъзели с мотиви от серии и автори, които ще намерите тук са с различен брой отделни части. Най-простите пъзели в тази категория започват от 150 парчета. Без колебание може да ги изберете за деца над 5 години. Така ще направите лесен прехода от малките и лесни за подреждане пъзели.

За малко по-големите деца можем да предложим постепенно усложняване на трудността, като се стигне до пъзелите с над 2000 парчета. Така може да очаквате дълги часове на игра и когато картината е подредена няма как да не оцените колко добре е прекарано времето.

Изберете ниските цени на онлайн магазин Malchugani.com

Тук, специално за вас и вашето дете сме подбрали само игри и играчки, които не само могат да се похвалят с отлично качество, но и гарантирано ще бъдат на ниски цени. Лесно може да се убедите в твърдението ни, като просто сравните цените в другите магазини.

Всяка една доставка ще бъде обработена не само бързо, но и изпратена с цена на доставката от само 2,90 лева, без значение до кое населено място в България. Ако избраните от вас стоки са на стойност над 50 лева, ние ще ги изпратим с напълно безплатна доставка и то до вашата врата.