КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

166 резултата

Няма как да не сте се чудили каква играчка да изберете за детето си. Разбираме ви и за да ви улесним направихме специална категория в нашия онлайн магазин – дървени пъзели. Така лесно може да изберете от само най-доброто, което може да срещнете в магазините.

Дървените играчки имат своите предимства, а когато става въпрос за пъзел е повече от задължително да имате поне няколко, за да поставите основата за логическо мислене и запаметяване у вашето дете, които ще му помогнат в училище.

Дървени пъзели за малки и големи

Всички модели, които ние от "Malchugani.com" сме подбрали тук са избрани по начин, който да пасне и на малките и на порасналите деца. Така дори и бебе на една годинка може да започне с игрите и подреждането на картинки.

В началото те са повече от лесни, но това не е случайно. При неуспех децата могат да загубят интерес до степен, в която повече да не искат да правят нещо или да играят с определен тип играчки. За да може едновременно да успеят и в същото време да не е прекалено трудно, първите пъзели трябва да са наистина лесни за подреждане.

Ако детето е над 3 години, без колебание може да изберете по-големи и сложни дървени пъзели. Така то вече е достатъчно голямо, за да знае правилата на играта и да може да разбере какво се иска от него и не на последно място да го направи съзнателно.

Няма как да пропуснем и многослойните пъзели. Те ще помогнат на мъниците да се запознаят с това как изглеждат нещата от вътре. Така следвайки логиката, която вече е понятна на тази възраст децата могат да сглобят всяка една част и за затвърдят знанията си.

Имаме дори и триизмерни пъзели от само няколко части. Така получавате не само пъзел, но и играчка, която може спокойно да се ползва дори и без да се разглобява.

Както вече е станало ясно от името, всичко, което ще намерите тук е изработено от дърво. То е чист и природен материал. Няма никаква опасност да се отделят вредни за детето ви вещества. Може да сте напълно спокойни и в качествата на боите. Те са специално за детски изделия и нямат никаква миризма и в същото време са повече от издръжливи.

Ниски цени и отлично качество от Malchugani.com

Това е не само обещание, но може лесно да се убедите, че е самата истина. В нашия онлайн магазин всичко е на ниски цени. Доставяме бързо и цялата страна, а цената за това е само 3,90 лева. При поръчка над 50 лева доставката до вашата врата е напълно безплатна.