КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

31 резултата

Коя игра е подходяща дори и за малки деца, като в същото време напълно безопасна за тях? Коя игра може да предложите и на по-големите, за да сте сигурни, че не само се забавляват, но и това се случва по напълно нов за тях начин.

Ще ви разкажем повече за всичко мозайки ,който сме подбрали за вашето дете, за да знаете какво точно може да очаквате, ако изберете точно такава играчка.

Какво представляват мозайките за деца

Ако никога не сте виждали такива играчки, в същината си те имат следните части. На основа с дупки децата имат възможност да подреждат малки елементи. С тяхна помощ могат да правят различни изображения.

За целта може да се използва както детското въображение, така и специалните схеми, които са приложени в комплектите. С тяхна помощ децата могат да направят различни животни и предмети.

Работата по схема помага да се изградят уменията в децата, които да им помогнат на по-късен етап да работят с истински големи и сложни конструктори.

С изборът на мозайки вие ще стимулирате децата да бъдат креативни и не на последно място да използват въображението си. Така ще имат необятни възможности не само да играят, но и да творят.

Както вече ви казахме, тук има модели за различни възрасти. И ако в началото тези игри са насочени към деца на 2 години, това поражда не малко различия между различните видове мозайки.

Моделите, които са за най-малките имат големи части, които децата ще се затруднят да поставят в устата си и неволно да погълнат. Тази мярка за безопасност ще бъде оценена, а степента на трудност ще ви допадне.

За малко по-големите деца имаме игри, които имат значително по-малки части и броят им е в пъти повече. С тяхна помощ могат да се правят наистина почти всякакви образи и форми.

Така децата могат не само да творят, но и по един лесен и забавен начин да се запознаят с основните цветове и форми.

Изберете на ниска цена от Malchugani.com

Забелязали сте на колко ниски цени може да закупите всичко желано от нашия онлайн магазин. Това далеч не е всичко. Всяка една играчка, предлагана от нас е 100% оригинална и с гаранция за качество и безопасност за детето ви.

В същото време може би се тревожите колко време ще трябва да чакате, докато получите пратката си. Уверяваме ви, че доставката ще е не само бърза, но и на ниската цена от само 2,90 лева до всяка точка на страната. При стойност на избраните стоки над 50 лева, вие ще ги получите с напълно безплатна доставка до посочен от вас адрес.