КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

55 резултата

Когато стане въпрос за домашен любимец, всяко едно детенце си пожелава да бъде зарадвано с малко пухкаво кученце, което непрестанно да се върти около него и да му бъде верен приятел в игрите.

Истината е, че не всеки родител склонява да осинови или закупи животно, поради ред причини, които могат да бъдат свързани с недостатъчно просторен апартамент, липса на свободно време, в което да се грижи за новия член в семейството и прочие.

Ние от Мalchugani.com разбираме прекрасно желанията на вашите малки съкровища и именно поради тази причина създадохме категорията, в която така прецизно и внимателно селектирахме изключително много на брой кучета, произведени от най-качествените и безопасни материали, съществували някога.

Всички творения, които сме поместили в сектора, са в готовност на момента да завладеят съзнанието на малките ви наследници, така че те никога повече да не си пожелаят истински домашен любимец, тъй като плюшеният такъв им е напълно достатъчен.

Това, с което се гордеем, е най-вече разнообразието, което успяхме да подберем за вас. Предложенията ни са цветни, атрактивни, забавни и са наистина перфектното забавление за всеки малък откривател, изпитващ потребност да се грижи за някого.

Огромната палитра от животински видове позволява на малчуганите сами да грабнат точно онова куче, което най-много им привлича вниманието.

Защо да подарите плюшени кучета на вашето дете

Както споменахме и по-горе, не всеки родител е в състояние да отглежда куче в своето жилище и за да не лишавате малкото си съкровище от това удоволствие, то най-добрият начин е да намерите негов заместител.

Плюшена играчка е перфектният избор и гарантирано ще породите радост и възторг у малкото си момченце или момиченце. Обяснявайки му как да се грижи за новия си приятел и какви са неговите ежедневни нужди, вие ще създадете у него същите онези грижовност и милосърдие, каквито обикновено се закореняват у деца, отглеждани с домашни кучета.

Освен това ще му подарите и безспирна игра, тъй като кой не иска да си играе със сладко и малко кученце, което да е толкова меко и пухкаво, че единственото, което детето желае, е никога да не го изпуска от прегръдките си.

Можете да разгледате всички предложения, да включите в тази игра своето дете и заедно да закупите точно онази порода кучета, която най-много привлече неговото внимание.

Радостта от извършената инвестиция ще бъде двойно по-голяма, а блясъкът в невинните детски очички няма как да се сравни с нещо на този свят. Пожелаваме ви безброй щури и запомнящи се моменти с новите приятели във вашите семейства!