КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

4 резултата

Ако точно в този момент си задавате въпроса дали наистина имате нужда от триколки за вашето дете, то ние ще се опитаме да ви отговорим колкото се може по-ясно, кратко и синтезирано, така че в най-скоро време да успеете да вземете правилното решение, водени от собственото си разбиране за отглеждане на дете.

Триколки – правилният избор на умните родители

Създадохме тази категория с цел да улесним всички онези родители, които сами отглеждат децата си, както и да зарадваме всички онези деца, които за нищо на света не биха заменили своите родители, които се грижат за това те да бъдат щастливи, доволни и да израстват, заобиколени от истински стойностните неща в живота.

Тези триколки, които сме поместили в този сектор, не са просто още една от онези ненужни вещи, на които единствено е необходимо да предназначите място в дома си и малко след това стартира процеса по събиране на прах, докато не настъпи момента, в който най-накрая се решавате да се отървете от нея и я препродавате на безумно ниска цена, с единствената мисъл в главата, че тя повече няма да ви влезе в употреба.

Този клас детски превозни средства са не просто удобни за родителите, заради това, че са изключително леки, лесни за управление, проходими по труднодостъпните места и прочие.

Те позволяват на самото дете да участва в процеса на „шофиране” и да се чувства толкова важно и значимо, колкото вие в момента, в който бутате проходилката.

Ако искате да подскажете на подрастващото си вече човече, че то е достатъчно голямо, за да опитва само да върши някой неща, то триколката е чудесна възможност за това.

Нека също да не забравяме, че благодарение на нея детето успява с любопитство да наблюдава всичко онова, което се случва наоколо, без да е нужно непрестанно да променяте позицията на коша, било то с лице или с гръб към вас самите.

Удобството, което изпитват мъниците ви, докато управлявате триколката, е меко казано, ненадминато. Което и хлапе да попитате дали харесва тази своя вещ, то мигновено ще получите положителен отговор, придружен от не малко количество емоция и възторг.

Отделно от всичко това, детето ви ще се чувства защитено, докато вие сте зад гърба му и го пазите от всичко, което може да му навреди, според неговите представи.

Ние ви осигуряваме достъп до наистина богато разнообразие, от което да се възползвате. Моделите са дело на едни от най-доказалите се марки в световен мащаб и всички те отговарят на високите изисквания за качество и безопасност.

Инвестирайки парите си в триколка за своето малко съкровище, то вие му осигурявате абсолютен комфорт, свобода на действията и забавни моменти!