КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

729 резултата

Ролята на игрите в живота на децата е безспорна. И няма как да бъде по друг начин, защото така те учат толкова много. И тук не става въпрос само за двигателна култура или фина моторика. С игрите децата се учат да общуват, а това се случва най-добре с различните ролеви игри.

Те са напълни приложими както за момчета, така и за момичета. Но все пак трябва да отчетете разликите в двата пола, за да изберете най-подходящото, което да бъде харесано точно от вашето дете. Дори има и дървени играчки, които служат за ролеви игри.

Какво представляват ролевите игри

Можем да опишем този тип занимания като разиграване на въображаема ситуация, в която децата се поставят и се държат като някой друг. Това по безспорен начин развива фантазията им и им дава свободата да направят всяка игра, точно такава, каквато си я представят.

Момичетата най-често играят този тип игри с кукли. Това е най-близкото до тяхното желание да са мили и грижовни. Една кукла може да има даде безгранични възможности да я хранят, приписват, извеждат на разходка и разбира се да играят с нея.

Куклите превземат детската фантазия и стават онези приятелки, с които никога няма да се скараш и винаги са до теб. Може дори да придружават детето ви в детската градина или по време на първия лагер без вас.

Те имат и не малко допълнителни аксесоари, които не само удължават играта, но я правят и значително по-интересна. Нови дрехи, тоалетни принадлежности или защо не направо нова къща за малката фигурка.

Не пропускайте да разгледате и огромния избор на кухни и приспособления за готвене. Те са не само забавни, но и учат децата на основните правила в кухнята и ги запознават с различните хранителни продукти.

Ако искате да научите повече за това какви ролеви игри предлагаме за момчета, то сега ще ви разкажем. Ферми с огромен брой животни и селскостопанска техника ще запознаят децата с живота на село. Няма как да пропуснем и всички видове пушки и напълно безопасни оръжия.

Повечето момчета обичат въоръжението, с чиято помощ могат да си организират безброй битки. Вашето задължение е да им предложите оръжия с привлекателен дизайн, които да са напълно безопасни и няма да причинят наранявания.

Изберете всичко на ниска цена от Malchugani

Акцентираме на ниските цени, защото те са повече от очевидни. Ще оцените и бързата доставка в цялата страна на стойност само 2,90 лева. Ако сте поръчали за над 50 лева няма да платите нищо за транспортни разходи и то до посочен от вас адрес.

Имате право да разгледате пратката си и ако не отговаря на очакванията и нуждите ви да я върнете. Това трябва да се случи в рамките на 30 дни, след нейното доставяне, след което ще получите обратно платената от вас сума.