КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

2 резултата

Вероятно значителна част от родителите си задават въпроса дали наистина имат нужда от подобно джаджа, поради простата причина, че сетивата им са до толкова чувствителни, че дори при едно движение на бебето, те мигновено ще дотичат до леглото.

Истината е, че сдобиването с бебефони е възможно най-оправданата инвестиция и в това ще се убедите и сами, ако ни се доверите и извършите подобна инвестиция.

Съгласни сме с това, че родителите денонощно бдят над децата си и те са хората, които най-добре умеят да ги предпазват, успокояват и да се грижат за тях. Как обаче ще се почувствате, ако не дадете и секунда почивка на вашето съзнание и постоянно се опитвате да доловите шум, идващ от към затворените врати между няколко помещения?

Дали след като вашето малко човече отвори очички, то вие ще бъдете също толкова свежи и енергични, колкото самото то, след като сте били на пост няколко часа? Отговорът е категорично НЕ.

Сега ще ви разкажем малко повече за тези така наречение бебефони и какво представляват те, така че сами да стигнете до разумно решение дали се нуждаете от него или пък все пак сте решили да заложите на собствената си интуиция и сами да предположите в кой точно момент детето ви ще се събуди и ще има нужда от вас.

Бебефони – какво представляват

В нашия каталог ще попаднете на наистина разнообразни модели, които несъмнено ще задоволят предпочитанията и вкусовете ви. Някой от тях позволяват свързване към таблет, компютър или смартфон, докато други са устроени по по-простичък начин.

Всички те обаче се състоят от предавател, който се поставя в детската стая, в близост до креватчето, и портативен приемник, който обикновено носите със себе си, в зависимост от това в кое помещение от дома ви се намирате.

Бебефонът е крайно полезен и необходим най-вече за деца, които спят в отделна стая от тази на своите родители. Така по всяко едно време ще имате връзка с малкото си съкровище и ще знаете в кой точно момент да прибягате до детското креватче, за да го нахраните, повиете или да му попеете.

Онези родители, за които е необходимо единствено да чуват наследниците си, то съвсем спокойно могат да заложат на аудио модел, който е драстично по-евтин от останалите.

Разбира се, в каталога сме побрали далеч по-цветни и функционални предложения, които разполагат с редица опции, като успокояващи звуци, сензор за нощно наблюдение и какво ли не още.

Избирайки да си закупите бебефон от нашата продуктова категория, то вие несъмнено предоставяте на своето отроче пълно спокойствие по време на сън и за вас самите часове на уединение, в които да се насладите на един от най-скъпоценните периоди в живота си, а именно времето, в което сте в майчинство и единственото, което има значение е да дарявате детето си с нестихваща любов и внимание.