КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

2 резултата

Искате ли да разгледате специално подбрани играчки, които да ангажират вниманието на децата и в същото време да са също толкова забавни дори и за вас. В категорията играчки на български език ще намерите интересни и уникални предложения, които са подходящи за деца над 5 години.

Най-добрите играчки на български език

Тук имаме повече от специални предложения за вас. Не само играчки, но и такива, които говорят на родния ви език. Ако сте проучили всички възможности за ранно чуждоезиково обучение, ние ще ви посъветваме да не пренебрегвате българския.

С избора на игри и играчки, които говорят децата ще имат още един източник на учене не само на нови думи, но и ще имат възможността да се научат на правилно произношение и ударение на доста думи.

Играчките на български език имат различни функционалности. Няма как да не сте чували да различните модели, които забавляват децата като отгатват някоя дума. Може да става въпрос за животно, дреха, предмет от бита, професии или различни видове спортове.

Играчките имат красив дизайн и са изработени от безопасни и в същото време издръжливи материали. Само трябва да натиснете едно копче и играта може да започне.

Това е и повече от добър начин цялото семейство да прекара повече време заедно. Могат да се включат дори и най-малките и няма да имат никакъв проблем и да участват пълноценно.

Не е за подценяване и размера на играчките. Те са сравнително малки и компактни и няма да се затрудните да ги занесете в детската градина или на площадката за игра. На практика няма ограничения за броя на участниците, които могат да се включат. Така дори и децата да се много, няма проблем всяко едно от тях да вземе участие в играта.

Това може да бъде не само приятна изненада за вашето дете, но и повече от впечатляващ подарък за рожден ден. Може да сте напълно уверени, че този тип игри и занимания няма да омръзнат бързо. И това е така, защото при всяка игра се ангажира фантазията на детето, а вие вече знаете, че те може да бъде безгранична.

Изберете на ниска цена от Malchugani.com

Всяка една от предлаганите играчки на български език може да бъде ваша на повече от ниска цена. Изберете я от тук и в зависимост от населеното място ще я получите за от 1 до 3 работни дни, срещу само 2,90 лева за доставка.

Ако избраните стоки за деца и играчки са на стойност над 50 лева, доставката до вашата врата ще е за наша сметка. И не забравяйте, че ако размислите няма проблем да върнете избраните стоки в рамките на 30 дни, след като сте ги получили.