КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

12 резултата

Истината е, че децата обичат да бъдат забавлявани по един или друг начин. Всяко малко човече се нуждае от внимание, независимо дали става въпрос за милувки, ласки, разказване на приказки, истории или друго.

В тази категория съвсем целенасочено сме селектирали безобразно много разказвачи на приказки, които са под формата на едни от най-харесваните от малчуганите животни. Така родителите могат да си дадат малко почивка и за себе си, включвайки сладката плюшена играчка, от която малките им наследници да черпят информация и да научават нови неща.

Защо е важно да купите разказвачи на приказки за вашите деца

Предимствата на тези разказвачи на приказки са достатъчно много. Първото, заради които наистина си заслужава да инвестирате парите си в покупката на подобна играчка, е именно нейното присъствие в живота на детето ви.

Знаете, че малките момченца и момиченца обичат непрестанно да бъдат заобиколени от приятели, без да се взима под внимание одушевени или неодушевени предмети.

Пък и нека бъдем честни - не можем постоянно да образоваме децата с редене на пъзели, решаване на задачи и друг вид обучение.

Благодарение на забавните играчки, те ще се чувстват закрилени през цялото време и вероятността да изпитат нужда от вас през нощта, когато сте ги оставили сами в легълцата, е минимална.

Освен това, селектираните в този сектор играчки, са в състояние да предизвикат интерес към себе си, заради това, че малките съкровища чуват позната реч, която им разказва увлекателни истории.

Така играчките се превръщат в подходящи както за най-малките, току що появили се на бял свят деца, така и за подрастващите вече малчугани.

Що се отнася до по-големите, те със сигурност ще се насладят повече на функциите и възможностите на самата играчка, поради простата причина, че добре ще разбират смисъла на думите, издаващи се от плюшеното творение, докато при новородените самият глас ще действа успокояващо и е напълно възможно да ги приспи в един момент.

Разбира се, съществува още една причина, заради която съвсем спокойно и без никакви угризения на съвестта, да си закупите някоя от играчките в тази категория.

Те са изработени от абсолютно безвредни материали, които дори и да попаднат в устата на вашето дете, то няма за какво да се тревожите. Преди да достигнат до вас, нашите приятели са преминали през всевъзможни тестове, които са ни убедили именно в тяхната безопасност.

Родителите имат възможността да поддържат хигиената на разказвачите, следвайки стриктно инструкциите, които производителите са посочили върху етикета, прикрепен към самата играчка или на гърба на опаковъчната кутия.

Надяваме се нашето преливащо разнообразие да донесе толкова усмивки и радост в семействата ви, колкото е самата ни цел.