КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

6 резултата

Кой не е чувал за Ежко Бежко и кой не желае да си има един такъв малък и сладък любимец у дома?! Каквото и да си мислите, този представител от животинския вид е любим за всички хлапета.

Трудно е да ви дадем адекватен отговор какво всъщност привлича погледите на малчуганите право към него. Вероятно това се дължи на миловидния му вид и атрактивната външност, поради факта, че целият е покрит с бодлички.

Още от ранна детска възраст децата стават свидетели на какви ли не истории и когато възрастните им разказват за различни животни, като в това число влиза и таралежът.

Те се възхищават на неговата храброст и умението му да се защитава, благодарение на своите бодли, и така да оцелява сред хищниците в природата. Именно всички тези истории са успели да подбудят интереса на момченцата и момиченцата към това животинче и всички те си мечтаят един ден, както се разхождат, да го открият сред някоя ливада или в собствения им дом.

Ние от детски магазин Малчугани сме на мнение, че детските мечти са напълно осъществими и поради тази причина създадохме за вас настоящата категория.

Положихме неимоверно много старание, труд, прецизност и любов, така че до любимите ви същества да достига същинско разнообразие от плюшени играчки под формата на таралежи, които не просто да отговарят на търсенето им, но също така да задоволяват любопитството им. Надяваме се тази секция да се превърне в едно от любимите места за малчуганите и тук те да открият своя верен приятел в очите на Ежко Бежко.

Няколко причини да подарите таралежи на вашето дете

Родителите се стремим към това да дарим децата си с усмивки и нестихваща радост. Много често това е резултат от някоя играчка, която сме поднесли на малките човечета. Това, разбира се, не значи, че трябва да инвестираме кой знае каква сума.

Понякога е необходимо просто да бъдем наблюдателни, така че да проследяваме внимателно от какво децата ни се интересуват и какво би могло да ги впечатли. След като получим отговор на търсенето си, съвсем спокойно можем да се отправим към онзи предмет, който смятаме, че би ги зарадвал.

Плюшените таралежи са играчки, които несъмнено привличат погледите на малчуганите право към себе си и това е една от основната причина родителите да залагат именно на тях, когато искат да направят изненада.

Искрено се надяваме тази секция да ви бъде полезна и благодарение на разнообразието, царящо тук, да успеете да накарате едно малко и невинно личице да грейне от щастие.