КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

25 резултата

Ако детето ви е момиче, то шансът да няма поне една кукла, клони към нула. Наясно сте с това колко много радост може да донесе точно този тип игри. И няма как да е другояче. Напълно естествено е за момиченцата да харесват всички видове ролеви игри.

Така те изграждат не само добри навици, но и прекарват времето си по един изключително приятен начин. Учат се не само на добрина, но свикват и мисълта, че полагането на грижи е процес, който изисква ангажираност и внимание.

Огромен избор на дрехи за кукли

Всяка една кукла носи различна емоция и е напълно възможно детето ви да й е придало определена идентичност. Така може куклата да е не само глезена, но и да има афинитет към хубавите вещи.

И така детето ви ще очаква да има не само избор на различно облекло, но и на различни аксесоари. Изберете красиви и елегантни модели, за да сте сигурни, че куклата ще е повече от добре облечена за всички възможни игри.

Тук ще намерите подходящото облекло, което ще пасне на моделите, които предлагаме. За всяка една кукла на Paola Reina ще намерите огромен избор от красиво облекло.

Разгледайте всички връхни дрехи, за да може да сте сигурни, че в студените дни ще имате топла наметка. За плажа можем да предложим не малко бански костюми и съпътстващите ги плажни облекла.

И ако не подценявате нито едно събитие, то е задължително да имате поне една бална рокля. Така принцесата ви ще може да облече куклата си и тя да бъде звездата на всяка игра.

Всички дрехи за кукли, които ви предлагаме в нашия онлайн магазин са с повече от високо качество. Те са не само красиви, но и издръжливи. И както вашите дрехи за замърсяват, така това ще се случи и с облеклата на куклите.

Няма никакъв проблем те да бъдат изпрани. Предвид малкия им размер и често щедрата декорация, ви съветваме да се избягва прането в пералня. С минимални усилия може да сторите това на ръка и дори ви съветваме да го направите в компанията на детето, за да може за в бъдеще то само да пере дрехите на куклите си.

Дизайнерски модели за кукли от Малчугани

Всяка една от предлаганите дрехи за кукли, която може да харесате в нашия онлайн магазин има характерен облик и ще промени неузнаваемо играчката. Изберете от тук и ви гарантираме не само ниски цени, но и експресна доставка.

Цената за доставка в цялата страна е само 2,90 лева и може да бъде напълно избегната, ако стойността на поръчката ви е над 50 лева. В рамките на 30 дни, след доставката имате право да върнете избраните продукти и да получите платената от вас сума.