КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

15 резултата

Искате ли да вдъхновите въображението на вашето дете до такава степен, че много скоро да го наблюдавате как се превръща в един малък творец, жаден да преоткрива света около себе си?!

Ние от Malchugani.com се постарахме до вас да достига коктейл от всевъзможни мозайки, подходящи както за по-малките откриватели, така и за подрастващите вече такива, които не веднъж преди това са имали възможност да се докоснат до подобна творческа игра.

Защо наистина си заслужава да инвестираме в покупката на детски мозайки

Мозайките, които така прецизно сме ви селектирали в тази категория, са меко казано впечатляващи. Те успяват да изградят у малчуганите качества, като концентрация и търпение, които са наистина важни при сформирането на характера у едно дете.

Многоцветните пластмасови габърчета са с такава големина, че те съвсем не представляват опасност дори и за най-малките и вие няма за какво да се страхувате, докато малкото ви човече прекарва часове наред, опитвайки се да постигне точно онова изображение, което си представя в момента.

Благодарение на традиционните мозайки децата получават реалната възможност и привилегия да създадат цветни и разнообразни форми и фигурки.

В каталога сме подбрали възможно най-увлекателните и полезни игри, така че вашите наследници да изпитат истинска наслада, още щом ги възнаградите с тях.

Играта с мозайката води след себе си още куп благоприятни за развитието на детето последици, като научаването на цветовете, което се случва от раз, без помощта на родителя, усъвършенстването на фината моторика и прочие.

Разгледайте многообразните ни предложения и изберете онези от тях, които смятате, че най-високо ще бъдат оценени от вашето дете. Винаги можете да си послужите със съвета на някой от консултантите ни, които са на ваше разположение по всяко време.

Ако сметнете, че изпитвате затруднение, докато избирате подходящата мозайка, то не се колебайте да се свържете с наш служител. Ще ви информиране до толкова, че да изпитате удовлетворение от инвестицията, която сте направили.

Мозайките, освен че са подходящи за деца, те могат да предизвикат също толкова голям интерес и у порасналите вече такива.

Какво по-хубаво от това да прекарате малко повече време с детето си, забавлявайки се семейно, докато подреждате малките фигурки така, че накрая да се получи нещо уникално, великолепно и възхитително.

Не забравяйте, че ние родителите сме хората, които възпитават и учат децата си на куп нови и увлекателни неща. Участвайте в този процес, тъй като времето минава прекалено бързо и скоро, когато се обърнете назад, да не съжалявате, че сте го пропилели за ненужни и незначителни дейности.