КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

3 резултата

Питали ли сте се някога защо животно като бухала заема толкова важно място при създаването на дизайни на детски дрехи, бельо, играчки и какво ли не още? Истината е, че тази птица е наистина привлекателна, заради своя външен вид.

Онези големи любопитни очички, които има, карат мигновено детските сърца да се отворят широко за нея и да я приемат като свой приятел, който да споделя с тях хубавите и радостни моменти.

Бухали – защо да закупите тези перати сладури малкото си съкровище

Ние от Malchugani.com сме наясно с това колко безгранична и истинска е привързаността на децата към играчките и в този ред на мисли решихме да отделим заслужено място за плюшените играчки бухали, които ще откриете в този сектор.

Всичките те са крайно различни една от друга, но в същото време притежават едни и същи магнетизъм и излъчване. Ако искате да зарадвате своите малчугани с тези красоти и съвършенства, то ние ви предлагаме още сега да се потопите в детския свят и да погледнете през очите на малките си човечета.

Опитайте да си представите кой точно плюшен приятел би ги накарал да се привържат към него до неузнаваемост и побързайте да инвестирате в покупката му.

Не забравяйте, че покупката на плюшена играчка никога не може да бъде сбъркана, тъй като не съществува дете, което ясно да не изразява любов към мекотата и приятното усещане, което дарява тази материя.

За всички онези родители у които тегне страх, че плюшените играчки до известна степен могат да навредят на децата им, бихме желали да им кажем нещо много важно, а именно, че правилната и постоянна поддръжка на каквато ида било играчка, независимо от материалите, служещи за изработката й, не биха позволили детето да се сблъска с хилядите микроорганизми, които обикновено си намират скривалище там.

Ако закупувайки играчка от нашия онлайн магазин, не сте съвсем наясно как да се грижите за хигиената й, то ние ви съветваме да се консултирате със служителите, които са винаги в готовност да ви съдействат и отговарят на запитванията ви.

В повечето от случите не е нужно да правите нищо кой знае колко специално. Единственото, което се изисква от вас, е да изпирате редовно малките бухали, с които сте зарадвали децата си и няма за какво да се страхувате.

Подарете приятел на своето дете, който да остане завинаги в живота му, дори тогава, когато е вече голям мъж или зряла жена. Ние ви предлагаме нечувано разнообразие, в което да се потопите и да дарите повод за усмивка и радост в сърчицето на всяко малко съкровище.