КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

34 резултата

Изправени ли сте пред това да се чудите какво да купите за вашето дете? Задачата може да е дори още по-трудна, ако трябва да направите избора си за подарък за рожден ден. Няма как да си позволите да направите посредствен избор и това може би ви притеснява.

За да може лесно да изберете и сте сигурни, че сте направили правилен избор, няма как да не ви предложим да разгледате категорията ни с АРТ пъзели. Те успешно комбинират цялата функционалност на пъзелите с една истински атрактивна визия, която еднакво успешно ще се хареса и на малки и на големи.

Възпитайте чувството за естетика с нашите АРТ пъзели

Напълно нормално е да мечтаете детето ви да има ясна представа за това кое е хубаво и красиво и кое не. Тук е вашата задача още от най-крехка възраст да му предложите красиви и естетически издържани играчки, за да може то да свикне с тях и в бъдеще да може да избира правилно.

Пъзелите са почти задължителна игра, която смятаме, че е нужна на всяко дете. Благодарение на играта с тях, се придобиват редица важни умения и личностни качества. Няма как да не сте забелязали колко нетърпеливи могат да бъдат децата.

Това е нормално, но вашата задача е да им покажете как трябва да се държат, ако искат да постигнат определени резултати. Така, с подреждането на пъзели, вие има дават не само интересна задача. Ще им дадете и шанса сами да разпределят времето, което е нужно за да намерят мястото на всяка една част.

Така, след като картината е готова децата ще могат сами да видят и най-важното да осъзнаят, че са отделили време, но и да оценят крайния резултат.

На вашето внимание представяме различни модели, с отделни части с различен брой, който съответства на различната възраст на децата. Няма как да не споменем и това, че при АРТ пъзелите ще намерите и някои нетрадиционни модели.

Предлагаме ви да разгледате 3D моделите. Те имат не малко части, но са толкова интуитивни за подреждане и така децата успяват да ги подредят. Отделените части се сглобяват лесно, а крайния резултат е красива фигурка, която дори може да оцветят.

Различни модели на супер цени от Malchugani

Предлаганите тук модели са с отличното качество, което търсите, когато избирате играчки за детето ви. Няма как да не отбележим, тук може да направите своя избор на сензационно ниски цени.

Избраните от вас стоки ще получите бързо, като цената за доставка е само 2,90 лева в цялата страна. И ако поръчката ви е над 50 лева, вие ще в получите с безплатна доставка и то до посочен от вас адрес.