КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

17 резултата

Няма как да не сте искали да намерите точно това място, което да ви даде огромен избор на стоки и играчки за деца. Не само това, може би с пълно право искате да изберете на ниска цена, за да не се налага да се ограничавате. Ние от Малчугани предлагаме на вашето внимание отлична селекция от качествени играчки и стоки за деца.

Изберете конструктори от картон на ниски цени

Може би вече сте забелязали на колко ниски цени може да се сдобиете с всичко желано за вашето дете. Продуктите в категория конструктори от картон не правят изключение и тук можете да направите най-добрия избор на цени, за които не сте подозирали, че са възможни.

Различните видове конструктори имат в същината си една и съща цел. Те са тези играчки, които помагат на децата да развият фината моторика, зрителната памет, както и концентрацията.

Моделите, които съществуват са повече от разнообразни. Може да спрете вниманието си на такива, изработени от метал, пластмаса и какво ли още не, но тук ще ви предложим такива изработени от здрав картон.

Този материал има няколко безспорни предимства. На първо място е лек и работата с него е повече от лесна и приятна. Няма как да не оцените това, защото няма да има никаква умора и дори във финалния вариант, когато играчката е готова тя няма да натежи нито на вас, нито на детето ви.

Всички конструктори от картон имат други качества, заради които си струва да ги изберете. Те могат да се оцветяват, което не само ще допълни играта, но ще и даде финалния завършек на играчката и тя ще бъде напълно персонализирана и то от детето.

Както и при всички останали модели и тук може да очаквате да имат подробни инструкции за работа. Така детето ще може напълно само да се справи с подреждането на отделните елементи и няма да има нужда от вашата помощ.

Изберете отличното качество с онлайн магазин Malchugani.com

Качеството заляга в основата на всеки избор, който правите, когато избирате за детето си. У тук далеч на става въпрос само за играчки. Уверени сме, че полагате старание и избирате дълго за абсолютно всичко, които има отношение към мъничето ви.

За да не правите компромиси или плащате неразумно висока цена, тук сме подбрали всичко, което може да поискате да изберете за най-скъпото същество в живота си.

Всеки един от представените конструктори от картон може да получите не само бързо, но и срещу скромната сума от 2,90 лева за доставка. Ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, доставката й до вашата врата ще е за наша сметка.