КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

21 резултата

Ние от „Malchugani.com” се грижим за правилното развитие на нашите деца. За нас детският магнитен конструктор е не само хубав и занимателен, но и изключително образователен подарък. Смятаме, че ако успеем от ранна детска възраст да помогнем на децата да намират правилните решения на посочени проблеми, тогава те ще се справят много по-лесно с тях в бъдеще.

Освен развитието на въображението, един магнитен конструктор може да помогне и за логическото мислене на Вашия малчуган. Доказано е, че умът им е готов да роди десетки хиляди идеи и да търси възможен начин да ги реализира.

Магнитен конструктор - прекрасно средство за развитие на въображението

Обикновено магнитният конструктор има илюстрация на кутията, която показва как трябва да изглежда крайният резултат. Това обаче не е задължително да бъде „правилното“ подреждане. Вариантите са безброй и зависят единствено от въображението на детето. Ако не вярвате, просто експериментирайте. Не показвайте кутията на Вашето дете и вижте безброй начини да сглобиш един магнитен конструктор. Това е моментът, в който у детето се „ражда“ така нареченото „критично мислене“. То започва да се чуди кое, как и защо може да бъде направено.

Един магнитен конструктор може да бъде прекрасно разнообразие у дома, когато времето навън не позволява разходки.

Магнитен конструктор от "Malchugani"

Магнитните конструктори, които ще откриете в сайта на "Malchugani.com", са от ново поколение и са снабдени с магнит, който се захваща за другите части. Те са различни по форма и цвят и именно това позволява безброй комбинации и създаването на различни предмети, с които Вашето дете ще се забавлява у дома. Този магнитен конструктор може да се сглобява и разглобява безброй пъти, като по този начин развивате творчеството на детето.

Магнитите в нашия магазин позволяват създаването на фантастични модели. Открийте модели за момчета и момичета на всякаква възраст. Зарадвайте Вашето дете, като му подарите един магнитен конструктор!

Разнообразието от магнитни конструктори е голямо. Просто намерете най-добрия за Вашето дете и оставете въображението му да Ви покаже на какво е способно. Ще бъдете приятно изненадани накрая!