КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

5 резултата

Едни от най-интересните играчки за децата от край време си остават сладките плюшени мишлета. Разнообразни и уникални сами по себе си, те успяват да сграбчат съзнанието на малките ви наследници и да предизвикат вълна от щастие и еуфория в тях.

Ние от онлайн магазин задетски играчки Malchugani се стремим към това да осигурим на най-малките ни потребители огромна палитра от всякакви видове забавления и именно този сектор е доказателство за нашия стремеж и неуморен труд.

Вероятно много от родителите ще си зададат въпроса с какво точно тези малки и незначителни на пръв поглед забавления, са толкова ценни за малчуганите.

Истината е, че в лицето на пухкавите мишлета вашите деца откриват закрилата, от която се нуждаят нощем, когато сте ги настанили в леглата им и сте ги оставили сами. Тогава те най-много се нуждаят от компания, поради страха от тъмното.

Гарантираме ви, че артикулите в тази категория могат тутакси да влязат в ролята на закрилници и да са неотлъчно до най-важните същества в живота ви.

Защо да изберете мишлета от тази категория

Мишлетата са идеални както за подарък на вашето дете, така и с тях да изненадате малкото човече на ваше приятелско семейство, роднина, колеги и прочие. Те са страхотен избор и със сигурност ще предизвикат усмивки върху лицата на всички малки откриватели.

Освен това са изключително бюджетен подарък и няма да ви се налага да пилеете цяло състояние средства, за да се сдобиете с нещо наистина атрактивно, забавно и запомнящо се.

Наред с всичко това плюшените творения са толкова уникални и заради това, че подлежат на постоянна поддръжка в перална машина. Изключително лесно и като детска игра е да ги превърнете в чисто нови само след едно изпиране.

За предпочитане е да следвате инструкциите, които производителят е посочил върху етикета. Нашият съвет е да не експериментирате, а да използвате бебешкия препарат, който обикновено използвате за изпирането на детските дрешки.

Материалите, използвани за направата на мишлетата, са от изключително висок клас и това на практика гарантира безопасността на малките ви наследници. Дори и играчките да попаднат в устата, то вие няма за какво да се тревожите.

Мишлетата са подходящи както за най-малките, така и за подрастващите вече момиченца и момченца, като от по-големите те са възприемани по различен начин.

Децата след 4–5-годишна възраст третират новите си играчки като домашни любимци, грижат се за тях и това е изключително важно за изграждането на ценни качества у децата.

Незабавно посетете категорията и подарете безброй усмивки върху всяко малко личице!