КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"

Запознай се с принцесите от звездното царство на Nebulous Stars

Запознай се с принцесите от звездното царство на Nebulous Stars
Без категория

Здравей,

 

Моето име е Небулия и съм принцеса от звездното царство.

 

Искам да ти разкажа за мястото, където живея, за моите приятели, за хобитата ми, за начина, по който прекарвам свободното си време и още куп интересни неща, които споделям само с най-близките си, каквато се надявам да ми станеш и ти.

Можеш лесно да ме навестиш. Мисли си за мен преди да заспиш. Твоето силно желание да ме видиш ще ни срещне в съня ти.

 

Аз живея в необятното небе. Тук звездите никога не спират да светят и е толкова красиво. Спя на легло, пухено като облак и се събуждам повече от щастлива и пълна с енергия.

 

Растенията, животните и дори водата тук са отражение на звездното небе.

 

Ето например моята най-добра приятелка Стела е животинче, уникално по рода си. Няма да намериш като нея нито на небето, нито на земята.

Тя ми е опора и подкрепа винаги, когато не съм сигурна в себе си. Такива трябва да бъдат всички приятели. Стела е уникална не само заради отдадеността си към мен. Това малко същество не спира да ме удивлява с позитивизма и енергията си. Тя прави упражнения, за да е винаги във форма. Те успокояват ума й и дават енергия на тялото й.

 

Аз се присъединявам към нея и ги правим заедно. Обичам това споделено време с нея.

 

Препоръчвам и ти да ги правиш всеки път, когато почувстваш, че се нуждаеш от звездна енергия.

Нашата галактика е пълна с изумително красиви звезди. Те ме вдъхновяват да творя. Любимото ми хоби е да правя различни прически. Упражнявам се редовно, защото знам, че само с практика се постига съвършенство.

 

Ако и ти имаш хубава дълга коса и обичаш да я преобразяваш в различни прически, значи си точно като мен. Твоето творчество те прави единствена по рода си. Обичай се такава, каквато си и винаги вярвай в себе си.

 

Това е моето позитивно послание, което изпращам към теб от звездното ни царство.

 

Но не мисли, че моят разказ приключва до тук. Все още не съм ти разказала за останалите принцеси на звездното царство.

 

Аз обичам всяка от тях по равно и всяка е специална по своему.

 

Петулия е принцесата, която обожава цветята. Неслучайно нейният дом е розовата градина на звездното царство.

Нали помниш, че ти споменах за съществата, които са единствени по рода си и населяват само нашето звездно царство. Най-добрата приятелка на Петулия е Палома.

 

Понякога си мисля, че тя е дори по-неуморна от моята Стела. Палома не знае умора. Това неземно създание никога не стои на едно място за дълго. Бяга, скача, катери се, дори лети.

Двете с Петулия искрено се наслаждават на времето сред природата. Всички, живеещи в живописната розова градина, са приятели на принцесата. Тя играе с тях и често ги нарича нейните малки звездички, събрани в съзвездие.

 

Сигурна съм, че Петулия ще остане очарована от теб, ако се запознаете. Тя ще бъде щастлива да ти покаже хобито, на което отделя най-много внимание – рисуването.

 

Нейното вдъхновение е нейният дом. Нейната стая е украсена с рисунките й. Винаги ми казва, че цветовете изпълват сърцето й с радост, почти колкото слушането на музика и измислянето на красиви танци по нея.

 

Няма празник в звездното царство без Петулия и нейните красиви хореографии.

Тя ме помоли да ти предам нейното позитивно послание: Заобиколени сме от красота. Само се оглегай наоколо малка принцесо.

 

Близо до Петулия живее Хазалия. Нейн дом е омагьосаната гора. Стаята й е пълна с цветя и растения, които разпръскват свежо ухание от сърцето на самата природа.

Обичам дългите разходки с нея, защото ме радва начина, по който дарява с внимание всяко стъбълце, дърво, листо дори.

 

Ако има някой, който да се наслаждава на споделеното време с Хазалия повече от мен, това е най-добрата й приятелка Елана. Тази животинка не е просто нейн домашен любимец. За Хазалия Елана е като по-малка сестра.

Хазалия се грижи за нея – храни я, разресва козинката й, къпе я, гушка я и какво ли още не.

 

Ти не би ли искала домашен любимец, който да обичаш както Хазалия обича Елана?

 

Родителите на тази шеметна принцеса я научиха да бъде щастлива с това, което има, да бъде справедлива и любвебвилна.

 

Тя е толерантна към другите, защото разбира, че всеки е различен и точно заради това – неповторим.

 

Хазалия има хоби, за което й се възхищавам. Тя е усвоила до съвършенство изкуството на дърворезбата и прави красиви фигурки на животни от дърво. Талантът й се подхранва от природата, сезоните, цикъла на живота.

 

Хазалия е здрава, защото хапва много плодове, зеленчуци и ядки. Точно както животните, обитаващи нейната омагьосана гора, тя обича да се запасява с енергията, която носят тези храни и да бъде здрава.

 Тя е винаги позитивна и изпраща това чувство на теб от далечното ни звездно царство.

 

Мариния е принцесата, която живее в най-отдалеченото кътче на нашето безкрайно небе.

Дълбокото море е мястото, което тя нарича свой дом. Леглото й е с формата на мидена черупка, а морските растения и животни са неразделна част от нейния свят.

 

Свободата, която им носи морето, е вдъхновяваща за Мариния и я превръща в мечтател. Октавия е най-близката приятелка на тази морска нимфа. Те могат да прекарат часове в смях и гъделичкане.

 

Лично съм ги виждала. Никой не се смее повече от Октавия и тя предава този позитивизъм на Мариния.


В безбрежното море понякога някоя звездичка се чувства самотна или тъжна. Мариния винаги се притичва на помощ. Тя е най-състрадателния човек, когото познавам и би помогнала без да се замисли.

 

Ти също можеш да се допитваш до съветите й, ако имаш нужда. Всички нейни вещи са заредени с нейната добрина.

 

Мариния пее откакто се помни. Родителите й често се шегуват, че е пропяла преди да проговори. С Октавия редовно правят дуети и с тях успяват да повдигнат духа на всички ни.

Принцесата обича всяка част от тялото й да е в синхрон с ума й. Обикновено я виждам да медитира на брега на морето. За разгрявка прави лесни упражнения – протяга се и по този начин насища крайниците на тялото с кръв.

 

 Медитацията й помага да избистри образи на мечтите в съзнанието си.

Ако има нещо, което Мариния би искала да научи приятелите си, включително и теб, това е никога да не се отказват от мечтите си.

 

Няма по-голяма мечтателка от нея, въпреки че понякога съм убедена, че Коралия по нищо не й отстъпва.

Двете прекарват много време в мечтаене и визуализиране на желанията. Така те изпращат своите позитивни мисли към вселената, която ги приема и ги насочва по пътя на тяхното осъществяване.

 

Коралия живее в рифа на дъгата, който е съвсем близо до дома на Мариния.

 

Вместо медитация обаче, Коралия предпочита плуването. Домът й е украсен с корали. Тя е кръстена на тези невероятни живи организми, които всички ние се стараем да пазим, затова избягваме да ги докосваме.

 

Но Коралия може да прекара часове, съзерцавайки ги.

 

Най-добрата приятелка на тази принцеса от звездното царство е животинката Лирия.

Тя е изключително срамежливо създание, което трудно общува с непознати хора. Коралия обаче успява да я успокои. Да помага на други е висша ценност за нея. Тя е доброволец за различни каузи, като никога не приема друга награда освен благодарности и усмивки.

 

Коралия обича да създава бижута. Всякакви накити се материализират в нейните сръчни пръсти.

 

Това я отпуска и разтоварва. Редовно ме изненадва с ново украшение за непокорната ми коса. Нейните подаръци са ни скъпи, защото знаем, че са плод на любовта й към нас.

Коралия обича да дава и да помага. Тя би се радвала да предаде това и на теб.

 

Най-близка сред принцесите ми е Изадора. Тя живее в приказен замък до водопада на желанията. Стаята й е оцветена в цветовете на дъгата  сякаш северното сияние започва оттам. Позитивната енергия извира от нея.

 

Изадора обожава пързалката, която води от балкона на нейната стая право до началото на омагьосаната гора – домът на Хазалия.

Тя и домът й са истинско вдъхновение за Изадора, чиято най-силна страст е писането. За никого не е изненадващо да я види подпряна на някое дърво и записваща бързо някоя идея за история, която й е хрумнала преди минути.

 

Изадора никъде не ходи без своя бележник. В него тя записва интересни случки от деня, споделя какво я прави щастлива или я натъжава, или описва някое приключение с Аура – нейното животинче.

Преди да заспя всяка вечер благодаря за семейството си, за приятелите си и за всичко, което имам.

 

Научих това от Изадора. Тя е най-добрият партньор за танци на Петулия, защото също като нея обича да танцува.

 

Не познавам човек с по-голямо въображение от Изадора – писане, танцуване, рисуване – всичко й се отдава.

Нейната позитивна енергия и таланти са пропити във всичките й вещи. Ти също можеш да го почувстваш, ако се сдобиеш с някоя от тях – дневник, бижута, книжки за оцветяване и какво ли още не.

 

Това беше моят разказ за мен и моите приятелки – принцесите на звездното царство.

Стани част от нашия, изпълнен с позитивна енергия, свят.

Може също да ви хареса
x