КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"

Вашето дете според зодията

Вашето дете според зодията
В настоящата статия ще Ви запознаем с характеристиките на децата от различните зодии. Тя ще Ви бъде полезна при разкриването на може би неустановени до момента таланти във Вашето дете.

Детето Овен

Ако Вашето дете е Овен, трябва да знаете, че си имате работа с главнокомандващ. Овенчетата не хленчат, а направо крещят. Характерно за тях е, че те прохождат и се развиват по-бързо от другите деца. Много често са и по-палави. Когато им казвате да не правят нещо, те точно това започват да правят. Децата под този зодиакален знак не трябва да бъдат изпускани от поглед. Опитайте се да обезопасите местата, където детето играе. Бъдете сигурни, че то винаги попадат на опасните точки. Писането на домашни работи не е сред любимите занимания на малките овенчета. Ако искате да стимулирате Вашето дете да учи, измислете интересна провокация, за да приеме ученето като предизвикателство. Важно e децата Овен да бъдат хвалени от своите родители. Така те стават много активни и постигат много неща.

Детето Телец

Децата Телец са емоционално стабилни. Не се нервират лесно. Пред хора се държат добре и не обичат да бъдат център на вниманието. Нещото, което може да ги ядоса е да ги карат да направят неща, които не искат. В такива ситуации се разкрива техният инат. Към тях не е добре да подхождате със сила, а с любов. Мила дума и топла прегръдка могат да накарат Телецът да забрави за ината си. Тези деца са много добри в музиката. Ако от ранна възраст разкрият своята дарба, изкуството може да се превърне в тяхна професия. В училище няма да имат най-добрите оценки, но съучениците и учителите ще ги обичат. Тези деца учат бавно, но никога не забравят наученото. Децата Телец са често избирани за отговорници на класа, защото са много справедливи и честни. Отглеждайте Вашето дете с много любов. Не го дърпайте за рогата и няма да имате проблеми с него.

Детето Близнаци

Детето от тази зодия може да бъде на две места едновременно. Сигурни сте, че туко-що сте го видели да играе на пода в кухнята, но изведнъж се появява в спалнята.  Тези деца са много енергични. Не се опитвайте да ги ограничавате и променяте. Те са с изследователски дух и винаги са в търсене на нещо ново. Ако сте решили да ги затворите в кошарката, погрижете се около тях да има много шарени играчки, които да отвличат вниманието им. Когато това им омръзне, ще се сблъскате с гласните струни на Близнаците. Децата Близнаци обичат да се изявяват в училище. Те с лекота общуват и споделят своите знания с околните. Тези деца си служат много добре с двете ръце. Това им умение е предпоставка да станат добри доктори и зъболекари.

Детето Рак

Децата под този знак са силно емоционални. Те имат много интересни мечти и преживявания, които са трудни за разбиране от възрастните.  Поради голямата си емоционалност постоянно сменят мимиките на лицето си. Семейната среда оказва най-силно влияние при представителите на този зодиакален знак. Децата искат много да им се радват и да ги милват, но често са много срамежливи и не изразяват желанията си. Ако не получават достатъчно любов от близките си, те може да изпаднат в меланхолия. Твърде вероятно е децата да си измислят огорчения и несъществуващи обиди. В такива ситуации можете да им помогнете с подкрепа. Показвайте им колко са умни и добри. Рачетата обичат да остават сами и да си играят с въображаеми приятелчета. Въпреки лесната уязвимост, представителите на тази зодия не се ръководят лесно. Те имат самостоятелен поглед над нещата. В училище децата Рак са много добри по история, защото добре помнят дати и събития.

Детето Лъв

Това дете е слънчево и щастливо, но само когато му се изпълняват желанията. В противен случай се появяват гръмотевични бури. Старайте се да не му се карате много, за да не затъмните слънчевата му натура. Характерно за лъвчетата е, че те имат склонността да командват другите деца. Старайте се да им правите дискретни забележки за това им поведение. Ако ги критикувате публично, те реагират много нападателно. При тези деца има развито чувство за справедливост. Винаги осъзнават грешките си сами, когато не са били прави. Децата Лъв обичат да получават сериозни задачи. Те са истински щастливи, когато им се гласува доверие. Въпреки, че тези деца се правят на големи смелчаци, те имат много голяма нужда от любов. Нейната липса води до отчуждаване.

Детето Дева

Детето Дева изненадва със странни предпочитания още от ранна възраст. Най-вече претенциите им са свързани с храната. Като се изключи това, девите се отглеждат сравнително лесно. Те са скромни и кротки деца. От малки обичат реда и винаги си подреждат играчките. Постарайте се да им осигурите самостоятелна стая, за да не им се нарушава редът. Девите са любимите ученици на учителите. Те са дисциплинирани, учат редовно и бързо схващат. Децата са много любознателни и обичат да четат книги. Много често се случва да поставят под съмнение прочетеното. За възрастните хора това дете е по-умни от останалите деца. То е един малък реалист. Може би това е причината да не обича да чете и слуша измислени приказки и истории.

Детето Везни

Децата под този зодиакален знак са много красиви. Приличат на пухкави розови ангелчета. Везните са нерешителни в много отношения. Понякога те не могат да решат с коя храна на масата да започнат първо. Когато се обличат, не могат да преценят кое да си облекат първо. Това може да вбеси по-дейните родители. Някой ден ще се появи прекрасна половинка за Вашето дете и то ще се чуди до последно дали да предприеме по-сериозна крачка или не. Никога не карайте тези деца да решават няколко казуса едновременно, защото ще ги объркате. Децата Везни са умни и любознателни. Обичат да разсъждават и се превръщат често в любимци на своите учители. Ужасяват се от грешките. Винаги търсят баланс и може би това ги прави нерешителни в някой действия. Децата Везни са много мили и гальовни. Те могат да разтопят и най-студеното сърце. Везничките са много музикални и артистични. Поощрявайте развитието им в изкуството. Тези деца много обичат домашните животни. Погрижете да имате такива във Вашия дом.

Детето Скорпион

Родителите на това дете трябва да бъдат много горди. В сравнение с другите бебета в родилното, то изглежда по-завършено и по-здраво. Децата от тази зодия имат много здрави тела. Това е валидно и за техния дух. Характерно за скорпиончетата е, че те са много борбени и се стремят да надвиват своите връстници. Не обичат да се примиряват. При възпитанието им наблегнете на това да не нараняват по-слабите деца от тях. Научете ги да приемат загубите с достойнство. Поощрявайте качествата им на храброст и честност, за да може да засенчите егоцентризма, който се крие в тях. Скорпионът е много потайна зодия. Така, че е много вероятно да не споделя много неща с Вас. Поведението му може да изглежда естествено, но това не означава, че не крие нещо. Имайте предвид, че скорпиончетата са много проницателни и от тях трудно може да се скрие тайна. Към каквото и занимание да се насочи детето Скорпион, то ще се представи успешно.

Детето Стрелец

Тези деца много обичат вниманието. Ако не им отвърнете на поздрава, те ще се разочароват. Стрелците са весели и игриви деца, но не обичат да бъдат отхвърлени. Представителите на тази зодия са едни от най-честните хора. Това качество се проявява още в ранна възраст. Те са честни с хората около тях и очакват същото в замяна. Ако искате да изпълняват Вашите желание, просто бъдете открити с тях. Ако сте сгрешили в нещо пред малкия Стрелец, трябва да си признаете вината, за да Ви уважава. Тези деца не се хващат много на лъжите, на които вярват другите деца. Те с много въпроси ще се опитат да Ви разобличат. Трябва да ги научите да пестят, защото малките Стрелци са склонни да харчат много пари. Нека да знаят, че ако си свършат джобните средства преждевременно, други няма да има. Тези деца обичат да ходят на училище. Това се дължи на богатия им интелект и любопитство.

 Детето Козирог

Децата под този знак са надарени с необикновена зрялост още от ранна възраст. Ако ги глезите, ще Ви хвърлят сериозен поглед, заради поведението Ви. Още от малки имат изградени принципи, които да следват. Изразяват ги без да вдигат много шум около тях. Без да изпадат в крайни състояния, те казват, когато нещо не им харесва. Децата Козирог са много амбициозни и не се отказват лесно, когато си наумят нещо. Те пълзят и драпат, докато не стигнат до желаното положение. Децата много категорично изразяват своите желания и намерения. Изключително строго организират нещата около себе си. Играчките им са много добре подредени и се ядосват, когато някой ги размести. Нямат много приятели и не играят често с бандата пред блока. Предпочитат да си останат вкъщи. Малкият Козирог не изпитва затруднения в училище. Старателно си пише домашните и учи за следващия учебен ден.

Детето Водолей

Детето родено под този зодиакален знак е много чувствително, упорито, непредсказуемо и изобретателно. Мисловните му процеси протичат със скоростта на светлината. Тези деца са много умни и гениални. В по-ранна възраст тези деца се противопоставят на всичко, което им се казва. На всяка заповед отвръщат с отказ. Ако обаче, оставите ситуацията в техните ръце, ще се изненадате от техните резултати. Водолейчетата обичат да помагат на приятелите си. Те с лекота намират много различни другари. Представителите на тази зодия по-късно започват да имат интерес към противоположния пол. Но за сметка на това, имат интерес към всичко, което се случва около тях. С тези деца никога няма да Ви е скучно, заради тяхната непредсказуемост. Не се учудвайте, ако решат да излизат по време на дъжд, когато другите хора се прибират. Водолейчетата имат много силно развито логическо мислене. С лекота решават математически задачи.

Детето Риби

Тези деца имат много замечтани очи, пухкави черти и трапчинки. Рибките ще Ви се усмихват, ще Ви се радват, но накрая ще Ви се качат на главата. Тези деца имат много артистично поведение. Винаги са обгърнати от нещо илюзорно. Живеят в техен вълшебен свят. Най-големият враг на рибките е режимът. Излишни са опитите да ги вкарате в някакви рамки. Те ще правят винаги това, което искат. Децата Риби са много несигурни в себе си. Старайте се силно да ги подкрепяте в техните начинания. Тези деца много обичат да се уединяват. Затова давайте им свобода и време, в което да остават сами. Някой от тях са лишени от чувство за отговорност и това се явява като проблем в по-нататъшното им развитие. Изключително чувствителни са и не понасят добре грубото отношение. Малките рибки са много мъдри. Поради това, много често предпочитат компанията на по-възрастните хора.

Заключение

Въпреки информацията, която се пише за представителите на различните зодии, трябва да се знае, че поведението на децата е строго специфично и то не може да бъде определено само от един хороскоп. Споделете тази статия, ако Ви харесва.
Може също да ви хареса
x