КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"

Най-щастливите деца в света не са, където си мислите

Най-щастливите деца в света не са, където си мислите
Източник (снимка): childrens-rainbow-foundation.org
Замисляли ли сте се някога в кои държави израстват най-щастливите деца? САЩ? Може би Великобритания? Ново проучване на Гьоте Институт, проведено сред 15 държави, обаче показва изненадващи резултати... Победителят в класацията е съседна Румъния, последвана от държави като Колумбия, Израел, а Англия се оказа в дъното на класацията... Проучването е направено сред деца от съответните държави като са взети пред вид редица фактори като семеен живот, финансово състояние, приятели и отношения, училищна среда, и как се чувстват те самите. При финалния анализ на резултатите, са открити любопитни различия между държавите. В африканските държави, например, децата са били по-доволни от училището и това, което им дава то, отколкото от живота им извън него. Очаквано, момичетата, като цяло, също са били много по-позитивни спрямо него, а момчетата се вълнували повече от дейности като спорт и тренировки. Ето я и цялата класация:
  1. Румъния
  2. Колумбия
  3. Израел
  4. Алжир
  5. Турция
  6. Норвегия
  7. Естония
  8. Испания
  9.  Германия
  10. Етиопия
  11. Южна Африка
  12. Непал
  13. Полша
  14. Великобритания
  15. Южна Корея
А вие как мислите? Как определяте своите деца? Къде би се наредила България, ако беше включена в проучването? Ще очакваме вашите отговорите в коментарите под статията. Желаем ви чудесен ден!
Може също да ви хареса
x