КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"

Да Спасим Дядо Коледа!

Да Спасим Дядо Коледа!
С началото на месеца на Коледа всички изпадаме в обичайната предколедна треска.


Улиците са украсени с безброй празнични светлинки и отвсякъде лъха на празник. По традиция идва време да преброим ястията за коледната трапеза, да преброим колко гости ще поканим вкъщи, а за децата започва обратното отброяване до нощта на 24.12.


...и така започва приключението всяка година…


Какво да изберем?



В света на детските играчки и фантазиите на детското съзнание е трудно да се ориентира и най-опитният дядо Коледа. Ние, от екипа на Малчугани винаги искаме да те улесним и да ти помогнем да направиш най-добрия избор. Затова подготвихме ясна и ефективна схема за разрешаване на най-мистериозната загадка, а именно отговорът на въпроса:


“Как да намеря правилния подарък за детето ми?”.

 

Нашето определение за подарък е “вещ с послание, която се дава безвъзмездно като знак на обич и уважение”.


Нека да се отграничим от обичайните телефони и устройства за разсейване на вниманието. Все пак търсим максимум ползи и минимум странични ефекти, нали?

...и то, ако може за максимално дълъг период от време.


Идеалната цел наред с всичко това, е същевременно да печелим ценно време на спокойствие, докато детето израства пълноценно в компанията на новата си любима придобивка.


Първата стъпка към намирането на подаръка от мечтите, е да помислим за това какъв вид подарък целим да поднесем. Тоест каква е мисията на съдържанието в красивата опаковка, която малчуганът ще търси под елхата като отвори очички на сутринта на 25-и.


Дали е просто удовлетворяване на детски прищевки, опаковано в лъскав целуфан, или откриване на едновременно забавен и ползотворен инструмент за повишаване на интелектуалната мощ и емоционалната интелигентност?


С едно щракване на мишката ще получиш ключ към експлозивното развитие на координацията при по-малките и скоростно подобряване на креативността при по-големите. Ще ти дадем няколко различни гледни точки към избора на топ подарък и шепа топ предложения, с които да създадеш верига от радост и лоялна любов, внасяйки топлина в сърцето на твоето дете!


Ние знаем, че в тази възраст най-силният ход за теб е да знаеш, че подаръкът ти учи един бъдещ лидер да канализира мисълта си и да израства със смислени играчки, добивайки умения които може да бъдат трансформирани в бъдещи успехи на арената на възрастните. Изпълним ли тази мисия, можем да спим спокойно...


Тук ще добиеш още няколко начина за комбиниране на приятното с полезното. Чистото увлекателно забавление с развитието на интелекта. … и изобщо ще ти дадем няколко ясни и лесни за следване съвета, които ще те превърнат в хакер за програмата на детското развитие и ще можеш да дадеш силен тласък на развитието на координацията при малчуганите в по-крехка възраст.

...има и специални изненади! Гледай за скрити знаци в статията и може да откриеш своето коледно съкровище вътре...


Искаш ли да разбереш повече за начина, който ще даде летящ старт на ранното развитие на малчуганите и на творческия ентусиазъм на хлапетата?



В нашия онлайн детски свят ще намериш как да подбудиш всичко това, без да се налага да харчиш цяло състояние за свръхнадценени стоки или да се поддаваш по зрелищния ефект на някои играчки, които пристигат с нулева полза за крехката личност на един млад господин или госпожица.


Разбира се, ако възрастта на получателя на подаръка надвишава 11-12 годишната граница, това означава, че вече няма да възприема играчките, с които се е забавлявал/а в по-ранна детска възраст, което важи и в обратния ред. Спаси се от куп неловки моменти. Ние ще те извадим от тази главоблъсканица!


Да се залавяме да разнищим тази задача!


Нека първо разделим децата на три водещи групи

Първата основна група са малчуганчетата (от 0 до 3-годишна възраст). За тях най- добри са играчките развиващи координацията и успокояващи най-малките членове на семейството - залъгалки, разпознаване и заучаване на простички думи и изречения, откриване на цветовете и мирисите, посоките на света (и разиграването им), запаметяване на малки откъсчета текст и т. н.

Втората група включва пълноправните малчугани (от 4 до 8-годишна възраст), които са усвоили всички тези умения и вече могат да ги подобряват и да стават креативни. В такъв момент децата се заучават да работят в екип, да се изразяват повече идеи и да творят активно. Малко по-сложни игри със свобода за фантазията, ако може без много, много правила, са идеални.

Третата група са хлапетата (над 8-годишна възраст). Вече надживели повечето игри, техният мироглед вече е едно стъпало нагоре и, молим, не се надявайте, че едно просто “ще му вземем някоя играчка да се радва”, ще доведе подаръка ти до щастлив край, а не до най-затънтения ъгъл на детската стая.

Сега нека вдигнем завесата най-накрая и да се научим да се ориентирате по една проста но ефективна и много точна формула. Можете да се убедим сами!


Сезонът за лов на подаръци е отворен. Най-добре е да
знаем какъв улов търсим и да стреляме на сигурно.


Нека сега дадем думата на експертите в тази област и да вземем най-добрите съвети директно от извора.


“Светът за малчуганите, а и за всички нас, е една огромна лаборатория, в която експериментираме от Ден Първи, до Ден Последен.”                                                                                                                                                                                                                                    Луис Карол - автор на “Алиса в Страната на чудесата”


Със сигурност, последното нещо, което искаме да се случи с подаръка, който сме избирали с такъв ентусиазъм, е да бъде забравен седмица след подаряването му или пък детето ни да му се радва, само за да не ни обиди....


Всяка една детска игра включва много роли на играещия и една специфична гледна точка върху историята и развитието на играта- казват специалистите от Woodyland


И наистина - на едни малчугани им е интересно да бъдат разказвача и да създават фантастични светове, други деца умеят да влизат в роли или да се изразяват чрез музика и им е заложено да бъдат по - емоционални.

Момичетата и момчетата, например, които имат обещаващо чувство към модата и дизайна и пъргави деца, които просто обичат да управляват джаджи са явление на новото време и ако вървим в крак с тези тенденции, от само себе си ще разберем как да овладеем техните разбирания. Това ще доведе до по - голяма близост и от вашата, и от страната на детето а за в бъдеще ще ви помогне да изградите силна и доверена връзка докато израства пред очите на мама и татко.


Нямаме търпение да ви представим следващите топ горещи предложения, заредени с много коледни емоции, но нека да хвърлим яснота върху още един фактор (гледна точка) в системата на няколко основни групи играчки и подходите и стратегиите за максимално полезно (и продължително) игрово изживяване.


Изненадата е в процеса на играта, а не толкова в съдържанието на играта!

Ролевите игри от трето лице са тип игри, в които фигурите са по-малки и детето ви ще може да прави много по- глобални промени. Това е един вид свят, погледнат от високо. Децата, които обичат този вид играчки обикновено са по-спокойни и аналитични - една добродетел, която колкото повече се стимулира, толкова по-добре се възпитава и усвоява от малчуганите.

 

Този списък ще донесе незабравими емоции на твоето малко човече, както и ценни уроци за живота директно чрез игра, без да къса джоба ти...



Дървена къща Анна- Мария

Този двуетажен луксозен имот предлага голямо стълбище, просторни общи части + дневна и трапезария. Стените са с отвор, през който малката ръчичка да контролира положението на фигурките във въображението й, където ТЯ има властта и отговорността да определя кое е позволено и кое е забранено... кои са техните задължения и да повтаря уроците научени от мама и тати върху куклите обитатели на тази приказна къщичка.


Чрез увлекателни игри, към които предразполага тази уникална постройка на мечтите, една малка дама ще изучава реалността, задавайки правилата във въображението си.


Перфектният дом, където куклите на вашето момиченце да намерят нов подслон в реалистична среда  Бъдете сигурни, че малките й очички ще се напълнят със сълзи от радост когато разбере, че това Коледно Вълшебство се крие под панделката на опакования подарък.


С този вид игри, можете заедно да давате посока на въображението, поставяйки малки задачки на куклите. Може да придадете заедно значение на тяхната личност, да ги слагате да си лягат заедно, да си мият зъбките и още куп ползотворни сценарии. Зависи от гледната точка. Това забавление не е просто държане и местене на фигурки- то е мощен и надежден инструмент за възпитаване на ценности у вашата госпожица.


Всички материали вложени в къщичката са напълно безопасни.


Внимание! Пазете игровия макет далеч от палави домашни любимци и накисващо наводняване!  




Дървено легло за кукли Classic world

Децата ни ни копират нон-стоп. Те повтарят модели от поведението ни, маниера на изговаряне на думите, външния вид и изобщо, доста неща хващат любопитните и любознателни очички на малките госпожички.


Повечето от момичетата изпитват много засилен инстинкт и те да полагат грижа за едно малко бебенце както правят мамите и за това ние имаме перфектния подарък, който приляга на едно грижовно мини майче.


С дървеното еко - легълце за кукли, бебчето на тази грижовница ще се наслаждава на петзвезден комфорт. Удивително е колко реална става играта когато сложиш това малко обзавеждане близо до нейното собствено легло.


Момичетата се учат да придобиват умения по създаване на график за спинкане и събуждане на бебчето, за миене, обгрижване, пазене на тишина докато някой си почива и други добродетели, които сами ще се настанят и в нейното поведение.


Това бебешко креватче е толкова реално, че е вероятно всичките нейни бебета + плюшените играчки да се редят на опашка, за да подремнат малко в тази кукленска зона за комфорт.


Пазете макетите и ролевите фигурки от палави домашни любимци.


Повече за момчета:



Дървено влакче с релси и мост


...Най голямото предимство е, че сглобяването на частите и самите части са като песен за добиващите сръчност, наред с вече по- добрите в сглобяването и строенето малчугани. Вашите малки инженери ще могат:



а и също, през цялото това време да пълнят мозъчетата си с полезен материал за фантазията си и информация, която ще разширява и допълва хоризонтите на техните разбирания за света.


Един полезен трик е да снимате направения проект на малките инженери, за да се превърне във вдъхновение за следващото им креативно съоръжение Подтикнете ги да включат някоя фигурка с герой и да изразят света на фантазията си чрез ролева игра. Включете се и вие във вихъра на мъниците!


Уникална особеност на дървеното влакче е, че има вариант да добавята вагончета и талиги към композицията. Магнитната система ще ги кара да се скачват сами предница към задница и технически ще може да сглобите композиция дълга колкото трасето.


...за малко да забравя… Трасето може да се удължава до безкрайност заради патентованата и универсално съвместима система на снаждане на отделните елементи на релсовия път.

Тази среда на мислене ще ви докаже още веднъж, че човек се учи докато е жив.


Но! Внимавайте! Води до пристрастяване…


Важен Факт! Влакчето е абсолютно безвредно за здравето, направено е от масивна дървесина и няма вложени опасни материали, но все пак, не е лошо да пазите и съхранявате частите на модела от любопитни домашни любимци редом с вседегустиращи лазещи бебчета.

Играчки от първо лице

За малчугани и хлапета, които искат да овладеят гледната точка и уменията на истинските герои.


Характерни за тях са силно изразени емоции, тяло и поведение кипящи от енергия + подарък- опасен романс със захарните изделия и удивително бърза и бурна мисъл.

 

Те обожават да изразходват цялата тази енергия с индивидуални спортове, народни танци, карате- курсове и подобни,  а в свободното си време обичат да бъдат звезди и да овладяват някое индивидуално изкуство с ръцете си. Сръчни, чувствени и изразителни, вашите деца са пристрастени към задобряването в уменията. Най- често мечтите на тези деца са да правят опити в ролята на:


Музиканти:



Дървена Китара

китарата придава изразителност на най дълбоките кътчета на човешката душа. Дали пък това са първите стъпки на бъдещият шест струнен герой на най- известната рок- банда? Защо не провериш?


Дай сила на най- добрата инвестиция на времето на твоя малчуган! Няма да съжаляваш!


Нека развие чувството си за ритъм и да разбере, че за да бъдеш звезда се изисква практика и постоянство. Китарата освен за млади музикални талантиподходяща и за маскаради и забавни превъплъщения, които да изградят увереност и артистичност у една малка изгряваща звезда, която хвърля светлина върху твоя живот.




Дизайнерски Комплект за Прецизен Детски Маникюр

А може би новата поп- звезда, или принцеса Малчуганска, има нужда от малко макиаж за следващата си поява?

Подкрепи смело опитите й да изглежда като мама, по безопасен начин (и да спре да разлива твоите лакове пълни с опасни химикали, не на последно място...),

с комплекта за принцеси, певици, супергерои, празнични карнавали, официални поводи като шаферство или рожден ден и още много други. Госпожиците имат своята рецепта за красота и тя се крие някъде в цветната палитра на дизайнерския комплект за прецизен детски маникюр





Системата е “Печели тя, печели и мамa (а понякога и какa). Квит!” ;)




Ултрареалистичен Радиоуправляем Състезателен Болид

Знаем какви са мъжките мечти - това е да са най- бързите, най- добрите, най- сръчните, най-... Списъкът е почти безкраен.


Мечтаният подарък под коледната елха със свистящи гуми и ултрабърз старт профучава със свръхскорост, специално за да отнесе представите на малките мъже- привърженици на високите скорости на ново ниво, по безопасен начин.


Проектирането и изпълняването на каскади и преодоляването на препятствия става осъществимо с помощта на високите технологии и прецизни механизми на нашия доверен специалист по силните усещания.


Всъщност това, което се случва в съзнанието на детето ти по време на игра е нещо много по - велико от доволното хихикане и натискането на лостчетата на дистанционното с всички сили… Малко-по-малко, овладявайки този вид машина, преценката му за разстояние ще започне да добива все по-висока точност, а с правилните напътствия, ще стане по-хладнокръвен и концентриран, а с малко помощ от възрастен може да научи някой и друг трик за управлението на истинските МПС-та за вбъдеще. Това прави количката нещо като отборна игра, семейно забавление или състезание по желание. Атмосферата е най - малкият фактор. Изживяването винаги е На Макс!


Нека да създава писти. Да симулира бягство от злодеи! Да създава атмосфера на състезание.


Всяка играчка е потенциален нов свят!


...а и дрифтовете на теракота  в коридора са нещо, което всеки възрастен трябва да опита докато е жив… :P


Ако наистина не вярваш, че радиоуправляем модел е най-добрия и вълнуващ подарък за повечето малчугани, ще намериш тотално опровержение в категория



Играчки с Дистанционно Управление

В случай, че твоят малчуган или хлапе е влюбен в хай-тек джаджите и обича да язди дракони чрез технологиите, то този рай на силните усещания ще бъде твоят втори дом когато става въпрос за избор на крещящя изненада и инструмент за преговаряне при спорове за дисциплината, разбира се… Особено след като Дядо Коледа вече спре да бъде фактор ;)



Мисия “Малки герои в действие” е в разгара си!



Дървена Кухня Джулия


...и всички знаем, че първото изкуство, с което се сблъскваме в живота си, е вселената на кулинарията.


Предвкусвахте ли този талант?


Така ще стимулирате малчугана си да се развихри като истински майстор-готвач. И момчетата и момичетата просто обичат тази кухня. Толкова реалистична, с включени всевъзможни прибори и съдове, за да може изживяването да е пълно, а ролята на маестро да бъде максимално правдоподобна. Вържете една престилка и нахлупете бялата шапка накриво, и картината е пълна. Всичко е съвсем истинско, като изключим липсата на мазни петна и опасността от спонтанно лумване на пердетата.


Честно казано, тази кухня е нашият специалитет...



Новите идеи от malchugani.com ще изстрелят мечтите на децата ви в космоса!



Кутията на Принцеса Елза от Замръзналото Кралство

Фантазията на всяка малка принцеса е да има аксесоари като на истинска благородна дама.


Какво по-класическо и любимо на всички, от механичната музикална кутия за принадлежности с лицето на най-обичаната принцеса на Уолт Дисни - принцеса Елза?


Емблемата на хитовата героиня, която не излиза от сърцата на малките момичета по целия свят е гаранция за създаване на емоционална връзка с този хитър коледен подарък. Отваряйки капачето, освен да получи място за любимите съкровища - гривнички, герданета и пръстенчета, в тази музикална кутия всеки път две принцеси ще затанцуват в синхрон на жизнерадостна и нежна мелодия.


Винаги, когато принцеса Елза изпълни изящен пирует в кутията, и вашата малка принцеса ще поиска да се завърти безкрайно, мечтаейки за грацията на желязната фигурка на този малък идол за женственост. Поканете я да прибави някое магическо листенце, което да пази принадлежностите й от лоши орисници и да напише листче с най-съкровената си мечта. Тя сама ще продължи да слага там най- скъпоценните си вещи. Нека да я споделя с любимите й кукли и да намери гардероб за всички кукленски облекла, аксесоари, шнолки, и други съкровища.


Красив и полезен аксесоар, който си заслужава да се съхранява като капсула на времето, за приказни спомени от детството в бъдеще...


И за малчуганчетата на последно място, но не и по важност, сме приготвили специалната изненада за накрая…



Комплект Залъгалки за Сладки Дрямки, които ще станат първите приказни приятели в сладките сънища на твоето любимо мъниче. Малките мечовци и катеричета са толкова сънени, че е опасно да се взирате в тях за над трийсет секунди, освен ако искате да изпаднете неусетно в сладка дрямка и това ръбче на стола да ти се стори твърде удобно...


 

Нека този списък помогне на избора ти за Коледен подарък в морето от изобилни предложения на сайта на malchugani.com. Ние от екипа на сайта ще подскочим от радост и гордост, ако сме успели дори на 10% да ти бъдем полезни в избора на перфектния подарък на един, надяваме се, заслужил малчуган.


Моля изразявайте мнения, препоръки, похвали, въпроси, запитвания и критики на всички канали на нашия сайт. Пожелаваме на вас, вашите малчугани и вашите близки, една Коледа изпълнена с изобилие от неповторими вкусотии, любими хора, поводи за неподправено веселие и тонове хубави подаръци под елхата! Нека тези празници заредят вас и близките ви само с позитивни емоции!


За едни истински щастливи Коледни моменти! Всички заедно...

Може също да ви хареса
x