КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
PlanToys

PlanToys

Брандът PlanToys® предлага играчки с изключително високи стандарти за качество. Играчките стимулират умственото и физическо развитие на малчуганите и вдъхновяват детското творчество и въображение.

В PlanToys® са заложени високи стандарти на етика. Доверието изградено между тях и техните служители, клиенти и дистрибутори е много ценено. Целият личен състав следва фирмената философия, която набляга върху точни доставки, почтеност, отговорност  и повече от всичко - удоволетвореност на клиентите.

Простотата на продуктите PlanToys®, постигната чрез дизайн с иновативно използване на материали и истински ценни функции, насърчава към повече изобретателни игри в добра за учене обстановка.

PlanToys® е източник на креативно удоволетворение по целия свят. За своите успехи бранът има десетки награди.

PlanToys® предоставя изключително високо качество на живот, балансирано с грижа за околната среда. Като частна компания със социална отговорност и отговорност за околната среда, те са ангажирани с тяхната философия - решение за минимизиране на влиянието им върху околната среда и ефективно връщане към природата и хората в обществото. 

Компанията създава проект "Plantoys обича горите" Целта е да се даде възможност на приятелите и колегите да изразят загрижеността и признателността си към природата. Това се прави като се предлагат специални възможности за връщане към природата.

Дейността се провежда в гората Phoo Long Forest, храма Wat Pa Sukato, провинция Chaiyapoom. Тази площ от 2000 акра е практически изцяло разрушена от нелегална сеч и пожари и спешно се нуждае от залесяване и опазване. Именно там са посадени над 43000 дървета покриващи повече от 47 акра площ. Проектът е планиран да продължи най-малко 10 години.

PlanToys® вярва, че всички деца притежават своите собствени уникални способности. За всички деца с физически и интелектуални ограничения, които се нуждаят от шанс да играят, да се усмихват и смеят точно както другите деца, брандът е инициирал проект "Plan Носи Усмивки", който цели разработване и проектиране на играчки за деца със специални нужди. Целта е с игра да подпомогнат тяхното развитие съобразно възможностите им.