КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
Mojo ANIMAL PLANET

Mojo ANIMAL PLANET

Думата "Mojo" буквално означава „вътрешна магия“. Нашата цел е да събудим тази вътрешна магия във всички, да разкрием детето, което се крие вътре във всички нас.

Създаването на модели, които вдъхновяват въображението, насърчават позитивна роля и възпитават, като в същото време повишават осведомеността за този красив свят, в който живеем, това е нашата крайна цел. Ако това може да бъде положителна сила и по някакъв начин да помогне за подхранване на любов към животните и природата, тогава ние успяваме.

Компанията Mojo се стреми да подобрява, разширява и развива гама си от пластмасови фигурки ежегодно. Модели им са създадени така, че да зарадват децата и колекционерите, като вървят на границата между реализъм и естетика. Те изключително се гордеят с продуктите, които произвеждат до този момент, като същесвренно продължават да развиряват своя асортимент, както и да се развиват, като в качеството, така и в разнообразието.

Но колкото и добри да са техните модели или ще бъдат в бъдеще, техният призив е да не забравяме, че никога няма да бъдат толкова красиви и жизнени, колкото съществата, които представляват.

Така че нека се наслаждаваме и празнуваме на нашите планети прекрасно биоразнообразие и по някакъв малък начин може би всеки от нас може да направи всичко възможно да запазим колкото се може повече от него.

Основана през 2009 г. Mojo (HK) Limited е бързо развиваща се компания, базирана на проектирането и производството на висококачествени модели, както за игра, така и модели за колекциониране.

През януари 2011 г. компанията, известна тогава като Mojofun пуска на пазара първата си серия пластмасови фигури. Мисията им тогава, както и сега е да създават най-добрите качествени пластмасови модели, които се предлагат.

В края на 2012 г.  компанията MOJO започва сътрудничество с Discovery Animal Planet, което стартира официално на панаира на играчките в Хонк Конг през януари 2013 г.

Гамата на фигурки за колекциониране под марката Animal Planet вече е налична в над 30 държави.
Ние, екипът на malchugani.com сме щастливи да ви представим тази международно уважавана марка с изключително успешните фигури на животни с първокласно качество, при това на добра цена.

В нашия онлайн магазин malchugani.com вие можете да откриете голямо разнообразие от пластмасовите фигури за колекциониране и игра на Animal Planet. Тук ще намерите животни от фермата, диви животни, морски животни, коне, мистични създания и разбира се голямо разнообразие от любимите на всички динозаври и дракони.
< Разгледайте цялата колекция >