КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
Janod

Janod

Janod е френска марка, създадена през 1970 година от Луис Жано. В началото компанията се фокусира в производството и продажбата на традиционни дървени играчки  - пумпали, йо-йо-та, кегли...
През годините компанията се развива и добавя към асортимента си игри от картон, както и творчески комплекти.

Играчките, създадени от Janod са с уникален дизайн, те са предназначени за деца от 1 до 9 години. Творческият екип на Janod се състои от 15 човека, които работят и творят в Източна Франция. Те ежедневдно преоткриват страхотните класически играчки, за да създадат прекрасни продукти, които са забавни и съвременни, изработени от висококачествени и трайни материали, подходящи за деца.
Независимо дали става дума за сглобяване на две части на пъзел, изграждане на кула с няколко кубчета, завиване, отвиване, следване на пътека с пръсти или свирене на ксилофон, "играта" ще подобрява двигателните умения на децата и ще стимулира творчеството и въображението им.

В днешни дни 75 професионалисти от Janod създават традиционни играчки и игри от дърво и картон, които успешно издържат теста на времето и радват и очароват децата и техните родители.