КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
Hoogar Kids

Hoogar Kids

Марката Hoogar Kids е с дългогодишен опит в производството на играчки.

Нашият онлайн магазин Malchugani.com има удоволствието да Ви представи детските конструктори на бранда, които са подходящи за деца от 5 до 14 годинишна възраст.
Приоритет на марката Hoogar Kids е безопасността на Вашите деца, ето защо елементите на конструкторите са гъвкави, ъглите им са заоблени, дори и отвертката е с тъп квадратен връх. Така малчуганите могат да играят напълно защитени.
Конструкторите са изработени в атрактивни цветове, което ги прави още по-привлекателни.

Всеки комплект има схема за сглобяване стъпка по стъпка, за да може детето ви да разбере бързо основният принцип за сглобяване, след което да може да направи всичко което пожелае.

Екип от професионалисти в компанията изследва нуждите на децата да изследват, да учат и да придобиват опит и знания, докато се забавляват и играят. 
Продуктите на бранда освобождават потенциала на децата, провокират въображението и логическото им мислене. 

Всички играчки на Hoogar kids са съобразени с изискванияta за качество и безопасност на ЕС. Конструкторите на бранда са изработени от качествен ABS и каучуков материал. Детските строители са 100% нетоксични и се отличават с високо качество. Всички продукти са тествани във външни лаборатории на ASTM.

На всяка кутия има надпис STEAM, (Наука, Технология, Инженерство, Математика, Дизайн), това е философия на образованието, която обхваща преподавателски умения и учебни предмети по начин, който прилича на реалния живот.
Методът обхваща 4-те принципа, идентифицирани като ключови в образованието на 21-ви век: творчество, сътрудничество, критично мислене и комуникация.