Keel Toys SF0959, Анимотсу, Плюшена цветна маймунка, 15 см

Keel Toys SF0959, Анимотсу, Плюшена цветна маймунка, 15 см

14.90 лв.

keel toys

Код: SF0959 Категория: Етикет:
Описание

Keel Toys SF0959, Анимотсу, Плюшена цветна маймунка, 15 см

Серия: Animotsu

Цвят: бяло, лилаво, синьо, червено

Играчката е подходяща за деца над 1 година.

 

Обичате ли плюшени играчки?

Кой не обича меки играчки?!

Всички обичат меки играчки! .

 

Независимо от възрастта и пола, независимо къде живеете, плюшените играчки са спътник на всички нас през целия ни живот.

Английската компания Keel toys има амбицията да предложи мека играчка на всеки – за всеки повод и вкус – от класически мечета до сладък заек и любящо кученце, които ще се превърнат във ваши приятели завинаги.

Keel toys е една от най-големите в световен мащаб компании, специализирани в дизайн, импорт и експорт на плюшени играчки. Тя се гордее с все по-красивите играчки на все по-конкурентни цени. Експертен екип от продуктови дизайнери, графични дизайнери и илюстратори съчетават иновативен дизайн с най-съвременните материи, технологии и довършителни техники, за да създадат най-модерната и красива гама от меки играчки в света.

Играчките на Keel toys са напълно безопасни и в съответствие с Европейската директива за безопасността на играчките (The European Toy Safety Directive 2009/48/EC). Всички продукти са подложени на строги тестове, съобразявайки се изцяло с:

  • EN71-1 механични свойства на играчките
  • EN71-2 запалимост на играчките
  • EN71-3 съдържание на метал в играчките
  • EN71-9 органични вещества
  • азобагрила – Директива 2004/21/ЕО
  • директива за съдържание на кадмий 91/338/ЕИО

През 2017 година се навършват 70 години от създаването на компанията, създадена през 1947 година. Своята годишнина Keel toys ще отпразнуват с нови продуктови линии, модерна визия, супер меки, луксозни и висококачествени материи.

Animotsu е една от най-модерните продуктови линии в момента, особено многоцветните еднорози, сови, маймунки и др. Серията е представена от 30 животинки готови за прегръдки в ярки цветове и с блестящи очи, всяко от които има собствено име, дата на раждане и любими навици. Неустоима е и серията Mini Motsu – 24 малки пухкави приятелчета за колекциониране. Сериите Signature Puppies и Signature Kittens ще зарадват всички любители на животните с реалистични до най-малкия детайл кученца и котенца от различни породи , сред които и супер-модерния мопс. Търсите играчка, която ще зарадва всяко дете – погледнете серията Pippins – 27 бебета-животни в ярки цветове, направени от супер меки материали. За да зарадват най-малките от Keel toys са се погрижили да създадат серията Baby Keel, в пастелни цветове и от материи подходящи за бебета. Още много изненади и добро настроение можете да намерите в сериите Teddies, Pipp the Bear, Glitter Gems, Bobballs, Wild.

Допълнителна информация
ПОЛ

Всички, Момчета, Момичета

ВИДОВЕ ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ

Маймуни, Играчки с блестящи очи, Малки играчки за колекциониране

МАРКА

Keel Toys

ВЪЗРАСТ

1-2 години, 2-3 години, 3-5 години, 5-7 години, 7-10 години, над 10 години

МАТЕРИАЛ

Плюш, пoлимeрни гранули и пoлиecтeрна вата

ВИСОЧИНА

15 см.

РАЗМЕР НА ИГРАЧКАТА

15 см

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Keel Toys SF0959, Анимотсу, Плюшена цветна маймунка, 15 см“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *